Ledige stillinger

Vil du bli med oss på det grønne skiftet?

HYDS skal produsere lokal og skalerbart grønt hydrogen. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2023. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet og etablerer oss som en ledende og landsdekkende utvikler, utbygger, eier og drifter av hydrogenanlegg.

Vi har for øyeblikket følgende ledige stillinger:

 Chief Financial Officer

Vi har store vekstambisjoner og skal bidra til bærekraftig utvikling og fleksibilitet i energimarkedet. Du vil være en aktiv bidragsyter til verdiskapning gjennom risikostyring, kontroll og kontinuerlige forbedringer.

Som CFO vil du bli en viktig del av selskapets ledelse og ta et helhetlig ansvar for økonomi- og risikostyring i tilbud, gjennomføring og driftsfase av våre prosjekt og anlegg. Videre vil du bidra til utvikling og oppfølging av rullerende prognoser, likviditetsstyring og kapitalinnhenting. 

Det er en fordel om du har erfaring fra økonomifunksjon i prosjektorienterte virksomheter, da du vil ha en viktig rolle knyttet til kostnadskontroll og lønnsomhet i prosjektene

Vi ønsker selvsagt at du har erfaring med å løse komplekse oppgaver og kompetanse på visse verktøy, men utover det er vi nysgjerrig både på deg som kan ta et selvstendig ansvar i stillingen fra dag én og deg som vil vokse deg inn i stillingen over noe tid.

I et ungt selskap i sterk vekst vil denne rollen by på mange utfordringer og spennende problemstillinger. Det er viktig for oss at du motiveres av hverdagen i en liten vekstbedrift, hvor vi hjelper hverandre, og alle er svært operative innenfor sine fagområder.

 

Dersom du matcher flere av kvalifikasjonene under, ønsker vi gjerne å høre fra deg!

•              Høyere utdannelse innen økonomi, finans eller lignende

•              Erfaring fra økonomifunksjon i prosjektorienterte virksomheter er en fordel

•              God systemkompetanse, herunder Excel og BI verktøy som Power BI.

•              Kompetanse på innkjøp, forhandling og kontrakt

•              God forretningsforståelse, strategisk blikk og evne til analytisk problemløsning

•              God relasjonsbygger og lagspiller

•              Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper

 

Vi holder til på Stord og ønsker å skape et sterkt samhold i ledergruppa og selskapet for øvrig, derfor vil vi gjerne at du sitter sammen med oss. Likevel er avstand ingen hindring lenger, og vi vurderer gjerne alternativer dersom du er riktig person for oss.

 Vil du vite mer?

I denne episoden av Human-talk kan du få mer informasjon om selskapet og stillingen. 

Kom i kontakt med oss!

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mob 958 82 299. Du kan også kontakte CEO/Daglig leder i HYDS, Thor Henrik Hagen, på mob 901 71 479

Søknadsfrist; 27. november 2022

SØK HER