Ledige stillinger

Vil du bli med oss på det grønne skiftet?

Tilgang til energi er en av vår tids største samfunnsutfordringer. Det trengs flere og nye bærebjelker inn i energimiksen, – en av disse er hydrogen. Vi tar utfordringen på alvor og vår løsning er å utvikle, bygge, eie og drifte produksjonsanlegg for grønt hydrogen. Skalerbar, lokal og grønn hydrogenproduksjon vil bli en sterk bidragsyter til den bærekraftige samfunnsutviklingen vi alle ønsker.  

Vi etablerte HYDS i 2021 og i mai 2023 kunne vi markere åpning av vårt første produksjonsanlegg på Stord. Ved utgangen av året vil vi også ha åpnet et nytt anlegg i Egersund. Flere anlegg er under utvikling og bygging, – også det internasjonale markedet kommer stadig nærmere. Vi opplever vekst og får bekreftelser fra store og solide aktører som både tror på forretningsmodellen vår og markedet for grønt hydrogen.  

Å gå i front er ekstremt spennende og innimellom en smule utfordrende, men vi får brukt alt vi kan fra før og lærer noe nytt hver eneste dag.  

I dag består teamet vårt av 15 kompetente medarbeidere som kjennetegnes av driv og pågangsmot. Selv om vi er et ungt selskap som skal åpne et nytt marked, investerer vi ikke bare i markedsutvikling og teknologi, men rigger en robust organisasjon og et kompetent team. Nå trenger vi flere som kan jobbe dedikert med oppfølging av anleggene, og det er her du kommer inn i bildet. 

Vi har følgende ledige stillinger med søknadsfrist 19.11.2023:

 

Nysgjerrig? 

Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mob 958 82 299. Du kan også kontakte COO i HYDS, Vigdis Hjertaker Hope, på mob 975 82 600 for spørsmål.