Om oss

HYDS

Hydrogen Solutions er et eget aksjeselskap eid av SKL og Liquiline

Liquiline har røtter tilbake til 2005 og har lang erfaring frå teknisk service, produksjon, transport, langring og distribusjon fo LNG industrien. I dag jobber selskapet aktivt for å lage utslippsfrie nøkkelferdige hydrogenløsninger og spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av hydrogen. Liquiline skal bidra til å avkarbonisere maritim sektor og landtransport ved å bruke hydrogen. Selskapet skal bidra med sin LNG-ekspertise for å møte det fossilfrie samfunnet.

SKL er et framtidsretta energiselskap som primært jobber med vannkraftproduksjon. Selskapet har en uttalt målsetting om å etterlate seg minst mulig fotavtrykk i naturen og skape gode samfunn for de kommende generasjoner. SKL legger bærekraftig utvikling til grunn for all sin vannkraftproduksjon og investerer i selskaper som produserer grønn energi.

Nettverk

HYDS er en liten aktør med et stort hjerte for å samarbeide med de beste om å skape en utslippsfri framtid.
Vi samarbeider både med lokale og internasjonale aktører. Vårt mål er at vi sammen skal skape gode løsninger for framtiden.

Noen av de vi samarbeider med:

Marsh tilbyr risikorådgivning og forsikringsmeglertjenester for å optimalisere kontrakter og fasiliteter.

■ Global forsikringsmegler bestående av Marsh, Mercer, Guy Carpenter og Oliver Wyman.
Profesjonelle tjenester knyttet til risiko, strategi og personell. Rådgivning innen risikoanalyse, risikorådgivning og forsikringsmegling innen fornybar energi.

■ Erfaring fra hydrogenindustrien over hele verden

LMG Marin skal levere ingeniørarbeid i konsept- og FEED-fasen, samt ekspertservicestøtte for optimalisering av hydrogen i fartøyer

■ LMG Marin AS, et Sembcorp Marine-datterselskap, er ett av
Europas ledende marinearkitekt- og skipsdesignhus, med en
svært dedikert organisasjon av dyktige ingeniører og marine
arkitekter

■ LMG Marin leder an for grønn og bærekraftig skipsfart med hydrogenprosjekter

Aragon for å tilby ingeniørarbeid i konsept- og FEED-fasen, med et spesielt fokus på ingeniørarbeid på toppsiden

■ Aragon har bred kompetanse innen naturgass, kryogenikk, systemdesign og energioptimalisering. tilbyr våre tjenester for design og implementering av løsninger for produksjon, logistikk og bruk av blått og grønt hydrogen, behandling, flytende organisk hydrogen (LOH),
Ammoniakk, karbonfangst, CO2-injeksjon, energioptimalisering og varmegjenvinning, energilagring og andre relaterte prosesser.

■ Aragon kan være en partner fra konseptuell design og til EPC og oppstart.